Miss Mary Bennets självständighet Colleen McCullough

ISBN: 9789170018824

Published:

Paperback

342 pages


Description

Miss Mary Bennets självständighet  by  Colleen McCullough

Miss Mary Bennets självständighet by Colleen McCullough
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 342 pages | ISBN: 9789170018824 | 9.48 Mb

För många är Stolthet och fördom den fulländade kärlekshistorien, och i generationer har de fem systrarna Bennet trollbundit sina läsare på sin väg mot kärlek och giftermål. Colleen McCullough, succéförfattarinnan bakom internationell bestsellers somMoreFör många är Stolthet och fördom den fulländade kärlekshistorien, och i generationer har de fem systrarna Bennet trollbundit sina läsare på sin väg mot kärlek och giftermål.

Colleen McCullough, succéförfattarinnan bakom internationell bestsellers som Törnfåglarna och Antonio och Kleopatra, har nu skrivit en uppföljare med samma romantiska skimmer som den älskade klassikern.Handlingen tar vid tjugo år från där Jane Austen slutade sin berättelse. Äldsta systern Jane lever nu i ett lyckligt äktenskap med många barn, Lizzy och hennes stolte men stilige Mr Darcy åtnjuter ett rikt socialt liv och ett gott anseende.

Lydia har ett rykte av helt annat slag och Kitty är den klarast gnistrande juvelen i Londons salonger.Som enda ogifta dotter har lotten att vårda deras sjuka mamma fallit på den tystlåtna och tillknäppta mellansystern Mary. Inspirerad av signaturen Argus, vars brinnande artiklar får Englands politiker och industrimän att rasa, bestämmer hon sig för att skriva en bok för att uppmärksamma den svåra situationen för landets många fattiga.

Föga anar hon att hennes politiska ambitioner ska kasta henne rakt i famnen på den mystiske Argus, och när dennes sanna identitet avslöjas tar hennes liv en dramatisk vändning.Miss Mary Bennets självständighet är lika mycket ett fängslande kvinnoporträtt som en hisnande kärleksäventyr av klassiska mått.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Miss Mary Bennets självständighet":


brentottawayforcongress.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us